ciemek89 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Witam wszystkich. Mam problem ze starym kompem mojego ojca do pracy. Problem polegana tym że gdy włoże jakąs dyskietkę i chcęją zobaczyć w moim komputerze lub odczytać np jakiś plik tekstowy umieszczony na niej to gdy zoabcze spis plików na dyskietce to następuje zwiecha i trzeba resetować. Wtedy przestaje działać zrówno mysz jak klawiatura. Wymieniłem stacje dyskietek na nową lecz problem się powtarza. CO ZROBIĆ - PROSIŁBYM O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 moze sproboj pod dosem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemek89 Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 ale nic to nie daje i tak i tak sie zawiesza gdy chcę przejrzeć zawartość dyskietki. :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Proponuje sprawdzić na innej stacji dyskietek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 I sprawdzić na innym kablu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[STN] Big Joe Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Załącz w BIOSIE stacje dyskietek jako priorytetowy napęd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...