Prog Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda podłączanie Neostrady, a dodatkowo jeszcze Access Point`a do Neo. Tzn. Chodzi mi o to czy jest taka mozliwość, że podłącze Neo do jednego kompa, a potem chciałbym to połączenie rozdzielić przez access point. Czy jest to możliwe oraz "w skrócie" jak to zerobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Macie jakieś propozycje... :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ja mam pytanie. Czy trzeba używać tego badziewnego programiku do połączeń od tp sa ? czy da się sworzyć jakoś inaczej połącznie(coś jak dial-up)? Dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 @ hot_lopez tu znajdziesz odpowiedz: www.turbokrecik.neostrada.pl, www.neostrada.info i forum.neostrada.pl . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 luminat: jak juz to http://forum.neostrada.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Dzięki. Może mi ktoś jeszcze napisać jak optymalnie ustawić zonealarm ? Wiem że niby jest to proste, ale nie chciałbym przegiąć np z siłą blokowania itp. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...