bonzo Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Właśnie kupiłem siostrze głośniczki Creative'a SBS 250. Ma ktoś takie ? Jesteście zadowoleni ? Mam nadzieje że za 80 zeta to dobry wybór w tej kategorii... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Bomba . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Do Xan - i Ty mi mówisz że nie nabijasz hehehehe Idź SPAĆ!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ok - sorki poniosło mnie ale jakoś nie mogłem się powstrzymać. Koledze powiem - fajnie że coś kupił siostrze popieram - pewnie jest szczęśliwa i o to chodzi Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Dzięki za poparcie, ale czy ktoś ma podobne głośniki ? Bo chciałbym wiedziec że ktoś mi nie wcisnął jakiegos badziewia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 hmmmm po wstawieniu glosnikow o 20" to pewnie z 1000 w wyciagniesz a tak to pozostan przy mniejszych wartosciach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Creative ogolnie robi dobre glosniki. Kupiles slabszy model, ale jesli tylko jestes z brzmienia zadowolony, to ok. Ja osobiscie z doswaidczenia wiem, ze porzadny bass mozna uzyskac dopiero z zestawow majacych ponad 50W mocy RMS (nie mylic z PMPO!!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Moje doświadczenie jest takie, że mało jaka kobieta jest w stanie docenić dobry sprzęt więc dla twojej siostry będą doskonałe (całkowicie wystarczające). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Creative ogolnie robi dobre glosniki. Kupiles slabszy model, ale jesli tylko jestes z brzmienia zadowolony, to ok. Ja osobiscie z doswaidczenia wiem, ze porzadny bass mozna uzyskac dopiero z zestawow majacych ponad 50W mocy RMS (nie mylic z PMPO!!!) He he ale ktory zestaw komputerowy osiaga taka moc ?? A porzadny bas w muzyce zalezy bardziej od osiagow transformatora oraz kondestatorow , oraz rezerwy pradowej jaka moze osiagnac wzmacniacz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 He he ale ktory zestaw komputerowy osiaga taka moc ?? A porzadny bas w muzyce zalezy bardziej od osiagow transformatora oraz kondestatorow , oraz rezerwy pradowej jaka moze osiagnac wzmacniacz . Masz racje... przewaznie ciezko dostac zestawy 4+1 powyzej 40 RMS, a nierzadko sa to tzw. 600W PMPO (tak dla zachety kupujacego!) Wiec mowie, ze niewarto kupowac 'tanich' komputerowch zestawow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...