Skocz do zawartości
bonzo

Głośniki Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Creative ogolnie robi dobre glosniki. Kupiles slabszy model, ale jesli tylko jestes z brzmienia zadowolony, to ok.

Ja osobiscie z doswaidczenia wiem, ze porzadny bass mozna uzyskac dopiero z zestawow majacych ponad 50W mocy RMS (nie mylic z PMPO!!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Creative ogolnie robi dobre glosniki. Kupiles slabszy model, ale jesli tylko jestes z brzmienia zadowolony, to ok.  

Ja osobiscie z doswaidczenia wiem, ze porzadny bass mozna uzyskac dopiero z zestawow majacych ponad 50W mocy RMS (nie mylic z PMPO!!!)

He he ale ktory zestaw komputerowy osiaga taka moc ?? A porzadny bas w muzyce zalezy bardziej od osiagow transformatora oraz kondestatorow , oraz rezerwy pradowej jaka moze osiagnac wzmacniacz .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he ale ktory zestaw komputerowy osiaga taka moc ?? A porzadny bas w muzyce zalezy bardziej od osiagow transformatora oraz kondestatorow , oraz rezerwy pradowej jaka moze osiagnac wzmacniacz .

Masz racje... przewaznie ciezko dostac zestawy 4+1 powyzej 40 RMS, a nierzadko sa to tzw. 600W PMPO (tak dla zachety kupujacego!)

Wiec mowie, ze niewarto kupowac 'tanich' komputerowch zestawow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...