Belforg Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Więc tak ma WIN XP + SP2 Od ok. 4 tygodni mam neo 128kb/s, wcześniej byłem w LANie osiedlowym i od tych 4 tygodni mam problem z WINXP :x Problem polega na tym że gdy włacze kompa(ale nie uruchomie internetu) wszystko dziła normalnie tzn. wszystkie programy uruchamiają się, jednak gdy uruchomie internet nic sie nie chce właczyć żaden program, dziwne jest to że w procesach ten program który uruchomie jest właczony, wtedy nawet kompa nie da sie wyłaczyć normalnie tylko musze go restrtować porzyciskiem. Problem znika sam po ok. 5 restartach by pojawic sie ponowanie przy następnym właczaniu kompa :o Nie kożystam z programu o TP tylko łacze sie netem prze windosowski program(z tym o TP tez tak sie dzieje :( ) Więc w czym tkwi problem mam modem Sagem. Odrazu mówie ze format lub reinstal systemu nie wchodzą w gre :? Aha i nie mam żadnego wirusa sprawdzałem 2 antywirami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 sprawdz skanerem online mks'u i Ad-awar'em 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...