tukuest Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Chce postawic serwer WWW. Niestety jesli chodzi o kod HTML jestem lamer. Planuje zainstalowac FrontPage 2000. Czy do tego potrzebny jest Office 2000? A moze to przerost formy nad trescia i polecacie cos mniejszego co zaspokoi moje wymagania (prosty web server sajcik) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 jesteś nowy, więc łagodne traktowanie przed zadaniem pytania użyj opcji :arrow: szukaj poczytaj ten topic :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8291 jest tam dużo informacji o programach do WWW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 jesteś nowy, więc łagodne traktowanie przed zadaniem pytania użyj opcji :arrow: szukaj poczytaj ten topic :arrow: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8291 jest tam dużo informacji o programach do WWW HeHe.Naprawdę ciesz się ze na kol. Jotmara trafiło bo inni tu mają mniej cierpliwości.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Sorki panowie. Wybaczcie nie pomyslalem. Posta pisalem pozna nocka. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Chce postawic serwer WWW. Niestety jesli chodzi o kod HTML jestem lamer. Planuje zainstalowac FrontPage 2000. Czy do tego potrzebny jest Office 2000? A moze to przerost formy nad trescia i polecacie cos mniejszego co zaspokoi moje wymagania (prosty web server sajcik) Dla początkującego to może jednak Front nie będzie nagorszy... Ale poszukaj tak jak Ci radzą - a znajdziesz na pewno lepsze rzeczy. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 front page jest latwy w obslucze ale czasami ma swoje humorki jak ja zaczynalem we front pagu to czasaami mialem tak ze na kompie bylo wszystko ok a jak umiescilem na serwer to wygladalo to "nieco" inaczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...