slasher Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Yo! Mam jedno pytanko poczym poznać jakią szyna pamięci ma ta karta i jakie ma pamięci (sdr czy ddr) Jest mi to dosyć potrzebne więc prosze o szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Riva tuner??A poza tym wydaje mi sie(moge sie mylic ale watpie) ze tych mx-ow nie robili na DDR. :D to tyle sciagaj riva tunera i sie baw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ok dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Riva tuner??A poza tym wydaje mi sie(moge sie mylic ale watpie) ze tych mx-ow nie robili na DDR. :D to tyle sciagaj riva tunera i sie baw :DRobili na DDR tylko z szyna pamieci 64bit :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.O.N.E.S. Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Najlepiej sciagnij program Riva tuner!!! Powinno pokazac!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Riva tuner??A poza tym wydaje mi sie(moge sie mylic ale watpie) ze tych mx-ow nie robili na DDR. :D to tyle sciagaj riva tunera i sie baw :DRobili na DDR tylko z szyna pamieci 64bit :wink: pozdrawiamCzlowiek cale zycie sie uczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...