SUBARU Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Kupilem Radeona9550 128bit 128DDR 4ns Gigabyta w testach na stronce benchmark.pl opisane jest ze bez problemu kręci z 250/400 na 325/500 z tym ze ja nie moge jej podkręcic :cry: , prubowałem juz programami riva tuner , power strip , atitool czy zainstalowałem sterowniki omega i nimi prubowalem cos zdziałać i nic.Jak przestawiam taktowania np w riva tuner biore zastosuj wlanczam 3d mark 2001 i wymik jest identyczny jak przed podkręceniem a gdy wychodze z 3d marka czy z gry to taktowanie jest standardowe tak samo jest w power strip .Czy do tego potrzeba specjalne sterowniki?? moze wiecie dlaczego tak sie dzieje?? bąde wdzięczny bardzo za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 zainstaluj omegi 2.5.58 bo widze że chyba jednak nie zainstalowales zadnuch omeg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=75130&start=0 Tutaj masz wszystko o 9550. Postaraj sie na przyslosc przejrzec forum przed zalozeniem nowego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 @SUBARU ty jestes chyba koles z innej planety albo jestes naprawde skrzywiony , po raz 3 czytam twoj lament o tym ze twoj gigabyta sie nie kreci , i po raz 6 ktos ci odpowiedzial co masz zrobic , w tym ja w 1 topicu , nabijasz posty czy moze nie potrafisz czytac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...