Gość Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Hej mam taki oto problem. Kiedy odpalam program korzystajacy z listy dynamicznej to po załadowaniu około 1000 elementów listy pojawiaja mi się błędy wykonania. Problem ten występuje tylko w windowsie XP z SP2 na innych platformach te same programy działają dla list długości powyżej 1000000 elementów. Czy któś wie jaka może być tego przyczyna?. P.S: Programuje w Pascalu a kompilatory, których używam to TP7.0, freepascal i Delphi7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Wrozki sa na wakacjach, bez kodu tej listy trudno cos powiedziec. Moge powiedziec tyle, ze bledy napewno nie pojawiaja sie bez przyczyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Moze zatrudnimy jasnowidza ? Albo zapuscimy randoma ktory wylosuje liczbe ktorej modulo liczba linii kodu wskaze blad :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Hmm. Chodziło mi tylko o to czy jakiś składnik win xp z sp2 może być przyczyną takiego zachowania programu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 a spicum chodzilo o to ze moze bylbys laskaw pokazac kawalek kodu, bo z fusow nikt nie bedzie wrozyl odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 a spicum chodzilo o to ze moze bylbys laskaw pokazac kawalek kodu, bo z fusow nikt nie bedzie wrozyl odpowiedzi przeczytaj jeszcze raz temat od poczatku. bo cos mi sie wydaje ze dziwnie zinterpretowales moja odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...