jnek Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Cześć wszystkim. Kumpel kupił mi tel kom w stanach i poszukuję końcówki która pozwoliła by mi na przejście ze standardu amerykańskiego na polski. Dokładnie mam ładowarkę i na końcu tam gdzie chciałbym podłączyć ją do prądu mam dwa bolce płaskie i szukam takiej końcówki która po wpięciu na te dwa bolce pozwoli mi wpiąć ja do naszego polskiego gniazdka. Może zna ktoś jakiś sklep internetowy gdzie można to kupić albo w jakim mieście czy sklepie to kupić . Proszę pomózcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 a nie lepiej kupic ładowarkę nową, taką wtczke tyle ze do przejścia ze standadu europejskiego do takiego jaki jest w egipcie kupowałem w sklepie turystycznym, a co do tej ładowatki, to nie jest ona na 110v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 A prosze cie bardzo ;-) http://allegro.pl/show_item.php?item=34141719 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jnek Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ok dzięki za pomoc. Zastosuję się prawdopodobnie do drugiej rady. Ale ktoś mi mówił że istnieje także taka końcówka która kosztuje niecałe 2,50 zł. Muszę to sprawdzić. Jeśli nie to zastosuję sie do drugiej rady. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...