Tyro Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Czy ktoś mi może powiedzieć ja zbudować własny serwer www(posiadam starego kompa a wiem że niektórzy tworza z nich właśnie serwery www może ktoś mi doradzić jak to sie robi albo nakierować na właściwy trop szukałem w necie ale niemoge jakoś znaleźć zgóry dziekuje a jeszcze jedno do tworzenia serwera potrzebny bedzię linuź ?? Zgóry przepraszam jesli taki tocpic był już założony ale nie moge znaleźć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 jakie łącze masz ?? jaki (stary kom dużo nie mówi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 łacze bedzie neo 512 a komp to 333MHZ CELERON. 8 GB DYSK. 256RAM , grafa Riva2, płyta główna sam nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 duży to ma być serwis?? ile wejść palnujesz ?? zmienne ip musisz rozwiąrzesz przez no-ip ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 a może znasz jakąs stronkę gdzie jest to łopatologicznie wytłumaczone :) wejść hmh ma to być serwer na sieć z bloku mysle że 8 osób zapewne bende musiał kupić switcha ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ty chcesz dzielić łącze czy jak bo już trochę sie pogubiłem ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitufo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Jesli chcesz dzielic lacze, miec ftp a potem ewentualnie inne rzeczy, to taki komp wystarczy. Pamietaj jeszcze o switch'u. Musisz tylko wybrac odpowiedni system. Osobiscie polecam moze nie najprostszy ale darmowy Free BSD 5.2.2 :) Jesli chcesz tylko dzielic polaczenie i nic wiecej nie robic, to komp nie jest niezbedny mozesz kupic po prostu Routerek i switcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyro Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 własnie chce miec tak jak mówił Pitufo ale nie wiem jak ten komp dostosować do roli serwera żeby zaistniał w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...