dymy Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ..mam problem z dzwiekiem na plycie. konkretnie z SB 128 (CT5880). podlaczam do niego FPS1600 i puszczam obsluge 4.1 (Line-in -> 2nd out) a w glosnikach pojawiaja sie trzaski i buczenie przy ruszaniu mychą. ..reinstalka (98SE) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 może jakies bdziwene sterowniki masz ( z przed potopu ) :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Pzreinstaluj stery, jak pisal przedmowca. Pozatym , nie uzywasz softcoolera ? bardzo czesto powoduja rozne "dodatkowe efekty dzwiekowe" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja od wczoraj mialem dokladnie to samo, co bym nie zrobil na kopmpie powodowalo trzaski, pomogla wymiana sluchawek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Takie trzaski zauważyłem po załączeniu trybu oszczędzania energi przez proca. Zmiana w rejestrrze procka WCRPEDIT adresu 52 na EB co spowodowało właśnie na zintegrowanej dźwiękówce jak i SB Live trzaskami przyu ruszaniu myszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...