MarasK Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ello! Mam taki problem: instaluję stery do k. dźwiękowej, wszystko bez problemu, uruchamiam ponownie i zamiast aplikacji od k. dźwiękowej mam mixer windowsowy. Nic nie daje uruchomienie mixera ze sterów - otwiera się windowsowy. Co zrobić, żeby otworzył się "normalny" mixer? Dodam, że pare dni temu było dobrze :/ Mój sprzęt to: MOBO na i815EP, Mint CMI8738, Creative P580, WinXP Pro (no SP's) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 probowales usunac ten sterownik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g4dz10r3k Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 A w miedzyczasie nie instalowałeż żadnych łatek na system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...