embe Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 witam moze komus uda sie wyjasnic, dlaczego nie moge zainstalowac Power GG na swojego GG, uzywam systemu XP, problem wyglada tak po zainstalowaniu, uruchamiam pgg a tu zalacza sie normalne gg, czasem jest tak ze jak klikne na ta ikonke pgg to pojawia sie ekran powitalny pgg, ale albo sie nic nie wlaczy albo pgg:/ nie wiem co z tym problemem zrobic, bo kiedys pgg u mnie bez problemow chodzilo, pomocy :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrcus Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Dołączam się do pytania u mnie jest to samo :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 power gg nie jest juz rozwijane ;[ . Działa dobrze tylko ze troche starszymi wersjami (chyba moze byc jakis build 6.0- a tu juz wchodzi w gre kwestia bezpieczeństwa) . U mnie tak samo jest :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...