Milo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Tak jak w temacie zastanawiam się które głośńiki wybrać.Chodzi mi głównie o jakość dzwięku w grach i muzyce. Wiećej Info Logitech Z-5300 http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=6851 MegaWorks THX 5.1 550 http://www.creative.com/products/product.a...=25&product=240 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 "Tradiszynali" - kolumny + wzmak i po kłopocie. Do muzyki to się te głośniki nie nadają. Zacznijmu od tego jakiej wielkości masz pokój. Bo jak mniejszy niż 15m2 to nie wsytawiaj takiego czegoś bo będzie strasznie dudnić, no i satelitek nie będziesz miał gdzie rozmieścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Niechcem wzmacniacza i kolumn bo stac było by mine tylko na dobre stereo a ja nie chcem Stereo!!Pokój mam 11m2 ale mam gdzie wszystko łandie rozstawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 11m2 ?? ZAPOMNIJ !! Nie będziesz miał basu tylko dudnienie. Myślisz że w 11m2 osiągniejsz jakiekolwiek przestrzenne brzmienie ?? Buahahahah !! Lepiej kupić dobre stereo niż badziewne 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Jeżeli ty uważasz że to jest badziewne 5.1 to co powiesz na to co miałem dotychczas Logitech Z-640??Zresztą ja potrzebuje głośńiki głównie do gier a muzyki to słucham przy okazji a na Stereo to masz gowno a nie granie w gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Rób co chcesz, ale żeby nie było że nie ostrzegałem :> Wytłumacz mi dlaczego stereo nie nadaje się do grania ?? Myślisz że w takim małym pokoju usłyszysz gdzie np. w CS: Source znajduję się przeciwnik ?? GWARANTUJE CI ŻE NIE !! Wiem coś o tym bo miałem Genius'y które spewnością dorównują tym Megaworksom i w małym pokoju było [gluteus maximus] nie granie. Przeniosłem gdzieś indziej i różnica była wielka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ekhm które miałes Geniusy ??Zresztą elgenacko słychac DD 5.1 albo DTS nie wiem stary ale u mnie naprawde idzie bardzo fajnie słychac elegancko wszystko moze ty miałes jakos ustawione zle albo co??!!Może zaraz wogule mi napiszesz ze te Głośńiki wyzej sa gorsze od Logitech Z-640 (czyli te co miałem)??!!Wiem że dobrze prawisz bo nie ma nic lepszego do Muzyki od Wzmaka i kolumn ale ja niechcem Stereo ja potrzebuje 5.1 a mam ograniczone fundusze i chyba od tego wyzej nic lepszego nie znajde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Geniusy te słynne drewniane, jeśli dobrze pamiętam to Home Theater 5.1. Napisz mi jeszcze czego ci w Z-640 brakuje ?? Myślisz że w megaworksach sub nie będzie pierdział ?? <lol> Mylisz się o to bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Widze że ty zeczywiscie sadzisz ze logitech Z-640 są lepsze od tych głośńików wyzej :lol: .Stary nie słyszałem tych megaworksów ale słyszałem te logitechy Z-5300 i grają dużooooooooooo lepiej od mojich logitechów Z-640.A dałem porównianie bo myślałem że te Creativy też są dobre ale jak pierdza to ich nie biore :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Nie myślę że są lepsze bo napewno nie są :) Ale nie znajdziesz głośników komputerowych które by nie pierdziały, zresztą wszystko będzie pierdziało jak podbijesz bas +10db :> A z wytrzymałością to już inna bajka, wszystko gra dobrze dopuki się głośniej nie zacznie słuchać, oczywiście chodzi mi o głośniki komupterowe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ta tyle że w mojim pokoju to sobie pogram na maks chyba zeby ogłuchnac 8) .Zreszta ja ci udowonie ze kazdy sprzet bedzie pierdział podbije go tak ze bedzie srał az głupio!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Tu nie chodzi o max. ja na Geniusach nie mogłem przekroczyć połowy bo głowę urywało (bas był na NORMAL a nawet mniej bo nie dało się wytrzymać), ale po jakimś czasie coś zaczęło stukać w subie i szybko się ich pozbyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 To swiadczy o głosnikach bo widzisz ja np na mojich Logitechach czadowałem niezle i jakos nic im sie nie działo.Zreszta cos mi sie zdaje ze Genius jest gorszy od tych obydwu zestawów zrestza zobacz na ceny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 GENIUS Porównywałem je z Logitechami Z-680 jeśli dobrze pamiętam - różnica żadna więc po co przepłacać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ale jednak cos w suboferze zaczłęo pykac wiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Może z tym pykaniem przesadziłem, ale było słychać że głośniki grają inaczej niż na początku, sub stracił wykop, do jego granic dochodziło się wcześniej niż na początku. Z-680 głośniej nie grały, sub także szybko tracił skuteczność i następowała kompresja dynamiki czyli poprosu głośnik się dusił. Aż się jutro przejadę do kolegi usłyszeć jak logitechy grają po kilku miesiącach. Skomplikowane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Bardzo,jeżeli szedł bym twojim tokiem rozumowania to nie kupiłbym NIC!! A takto spokojnie wybiore sobie jakieś głośńiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Widzę ciekawa dyskusja się wywiązała :D Wg mnie Milo ma racje co do przestrzennego grania. Ja mam 6m^2 (sic!) i np jak zapuszczę powiedzmy "Byliśmy żołnierzami" to efekt jest porażający! Nie ma porównania do stereo.... A co do muzy - fakt stereo to jest to co tygryski lubią najbardziej :D A ja i tak mam Creative @P580 (kolejne thx dla esh0 ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Bardzo,jeżeli szedł bym twojim tokiem rozumowania to nie kupiłbym NIC!! A takto spokojnie wybiore sobie jakieś głośńiki. Powinieneś mi wieżyć na słowo - takie duże głośniki nie zagrają dobrze w twoim pomieszczeniu, będziesz miał ogrom niekontrolowanego dudniącego basu. Kup, przekonasz się i przyznasz mi rację. Chciałem dobrze... ale cóż... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Wszystko można wyregulować.Jeszcze nie znasz mojich możliwośći.Wpadnij do mine kiedyś to sie zdziwisz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Też tak myślałem, ale pod odcięciu basu na subie dalej dudniło a basu ubywało. Nie pomogalo przestawianie suba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Zrobi się tak że będzie grało dobrze nie buj żaby 8) .EOT Widze że nikt nie miał styvcznosci z wyzej wymienionymi zestawami wiec temat można skasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 eee.. No ja mialem dostac wczoraj Logitechy 5300.. Ale nadal ich nie ma.. cos apollo.pl nawala.. Jak bedemial to zdam relacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiozo Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Ja mam Logitechy z-640 i powiem że muzyka spoko, czyściutki dziwek, baski łupie ale jakoś efektu 5.1 w filmach nie odczuwam. mam karte SB livev 5.1 i ustawione w opcjach na 5.1. Kupiłem te głośniki głównie do filmów i teraz myśle naz zmianą na Creative t5900 bo troche mnie to rozczarowało. Czy jest sens ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 CHECK-IT ja tez bede raczej kupował w Apollo maja te głośńiki na sklepie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Sluchaj nie wiem.. Mialy byc u mnie we wtorek.. Dalej ich nie ma a kolesie sie nie odzywaja... moze dzisiaj/jutro cos bede wiedzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Acha bo ty zamuwiłes u nich przesyłke mi chodzi o sklep ale niewazne ok dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Euj to w koncu jakie glosniczki sa najlepsze do 350zl jakie mi byscie poradzili mam sblive 5.1 i gosniki jakie sa pod spodem ale chce wymienic co byscie mi polecili jakies Legitechy czy creativy??? dzieki za odpiowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Ja ci polecam Logitech Z-640 miałem i były naprawde B.dobre w tej klasie cenowej!! PS.Tak apropo to chyba zły temat :roll:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Byłem w Apollo 4 dni temu i powiedzieli ze nie maja tych głośników na stanie jak chcem to moge zamówic je ale musze dac zaliczke pojechałem dałem zaliczke i czekam,ale kumpel mi powiedział ze apollo raczej nie trawi pare razy mu chcieli wcisnac uzywany sprzet miał ktoś z nimi podobne sytuacje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...