Moog Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Witam niedawno odłączyłem od siostry kompa dysk 20 GB barkę . Położyłem na półeczkę polezał tam tydzień . Był chroniony od słońca wilgoci itd . Po czym chcąc go spowrotem podłączyć wogóle nie reaguje ! Zero odgłosów z siebie wydaje ...... Czyżby padła elektronika ? Już moge się z nim pożegnać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Trudno powiedziec co stalo sie z tym dyskiem. Moze ktos bez twojej wiedzy niechcaco go upuscil (dzieci lubia takie urzadzenia:). Jesli masz mozliwosc sprawdz dysk na innym kompie a jesli nie bedzie dzialac to niestety ale mozesz sie z nim pozegnac. Takich urzadzen niestety sie nie naprawia, a wymiania elektroniki wymaga niestety wiedzy w tej dziedzinie. Sam bys sie nigdy za to nie bral :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 mam starszych kolegów na roku elektroniki pomogą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...