halla Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Mam kartę dzwiękowa na płycie i sb live! 5+1 no i pogrywam sobie w americas army uzywam do tej giery eaxa i słuchawki mam podłączone do sb live jak do tej pory było ok słuchawki miałem takie za 50 zeta rozwaliły się :(( no i tu sie zaczyna problem wziąłem drugie słuchawki takie konkretne sony mdr-v700 z 500 zeta kosztują no i przebija w nich ruskie radio nie żartuje:))) w momecie jak tylko uruchomie kompa jeszcze na stronach startowych windowsa od razu słysze radio jak wstaje ruszam się to tak jak bym ruszał antena w radiu:))) zmieniałem slot stery i nic to samo może wie ktos co zrobić bo oszaleje :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 ekranuj kabel :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halla Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 :) no właśnie jak go biorę w rekę przy słuchawce to trochę pomaga jak sie ekranuje:)???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 halla, zmień proszę tytuł wątku na regulaminowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 ekranowanie np klatka faradaya .... lub blachą metalową . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0ses Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 taaa...jasne zbuduj klatke faradaya. najlepiej oklej pokoj miedziana blacha:) najprostrze rozwiazanie to znalezc miedziany oplot na kabel. mam takie cos na uczelni ale gdzie to kupic to nie wiem. mozna jeszcze pobawic sie w okrecanie kabla od sluchawek zwykla folia aluminiowa (trzeba z jednej strony uziemic) a najprosciej rozmontowac sluchawki i przylutowac nowy kabel ekranowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 oczywiście klatka faradaya to był żart :wink: ........ lepiej owiń rzeczywiście folią aulimniową albo lepiej jest blaszka miedziana i jak napisane u góry uziem ją :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...