Skocz do zawartości
akslow

Oplaci sie kupic Radeon 8500 FIRMY ART

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem poniewaz chcialbym kupic radeona 8500 deluxe gigabate jednak ta kata nie jest dostepna (chyba nigdzie) wiez zauwazylem ze radeon firmy art jest drozszy od tej wersji o 30 na sirus. I nie wiem czy warto ja kupic. Jezeli ktos ma ta karte albo wie gdzie jest jej recenzja to niech napisze. Na ile sie podkreca jaka jest jej jakosc itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Art jest ok, chociaż może robic złe wrażenie, miałem arta geforce2mx i był ok, nie jest to asus czy msi, ale w porównaniu z innymi producentami jest lepszy. Żadnych apollo i innych wynalazków...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie ART jest na prawdę spoko. Nigdy nie miałem z nimi najmniejszego problemu. Fakt - strona działa jak działa i aktualizacji czegokolwiek raczej trudno się doczekać. Natomiast serwis działa wyśmienicie i nigdy nie pozostawiaja uzytkownika bez odpowiedzi. Co prawda nie korzystałem z serwisu odnośnie grafy, ale pomogli mi w całkiem innej sprawie.

Ja polecam jednak ARTka:)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys w komputroniku oferowali Radeon 8500 biuld by ati w pudelku ART

za 760 zl. :?

znajomy farciarz kupil i okazalo sie ze to jest wypisz wymaluj oryginal

( 275/275, dwa wymalowane loga ATI na obu stronach karty ) :twisted:

podobna sytuacja byla kiedys z MINTem ktory tez oferowal karty ATI TECHNOLOGIES INC. - test na www.benchmark.pl

sprawdz ta karte, moze bedziesz mial farta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...