akslow Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Mam problem poniewaz chcialbym kupic radeona 8500 deluxe gigabate jednak ta kata nie jest dostepna (chyba nigdzie) wiez zauwazylem ze radeon firmy art jest drozszy od tej wersji o 30 na sirus. I nie wiem czy warto ja kupic. Jezeli ktos ma ta karte albo wie gdzie jest jej recenzja to niech napisze. Na ile sie podkreca jaka jest jej jakosc itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Jeśli nie musisz to nie kupuj "niemarkowych" produktów. O ART nigdy nie słyszałem, ani testów nie widziałem. A ten Gigabyte jest na www.polbras.com ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Ale w cenniku a fizycznie nie dostepna. (producent zaprzestal produkcji) A te Gigabyte bardzo szybko wykupiono. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Ten ART to taki sprzęcik trochę z niskiej pułki, chociaż mialem kilka GF2MX tej firmy w domu i chodziły nawet spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Art jest ok, chociaż może robic złe wrażenie, miałem arta geforce2mx i był ok, nie jest to asus czy msi, ale w porównaniu z innymi producentami jest lepszy. Żadnych apollo i innych wynalazków... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Czemu akurat ART? Poszukaj innych firm, które robią porządne radki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgaw Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 dla mnie ART jest na prawdę spoko. Nigdy nie miałem z nimi najmniejszego problemu. Fakt - strona działa jak działa i aktualizacji czegokolwiek raczej trudno się doczekać. Natomiast serwis działa wyśmienicie i nigdy nie pozostawiaja uzytkownika bez odpowiedzi. Co prawda nie korzystałem z serwisu odnośnie grafy, ale pomogli mi w całkiem innej sprawie. Ja polecam jednak ARTka:) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 kiedys w komputroniku oferowali Radeon 8500 biuld by ati w pudelku ART za 760 zl. :? znajomy farciarz kupil i okazalo sie ze to jest wypisz wymaluj oryginal ( 275/275, dwa wymalowane loga ATI na obu stronach karty ) :twisted: podobna sytuacja byla kiedys z MINTem ktory tez oferowal karty ATI TECHNOLOGIES INC. - test na www.benchmark.pl sprawdz ta karte, moze bedziesz mial farta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...