mikaelus Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Przeglądając stronki sklepów internetowych rozpaczliwie poszukując jak najlepszego R8500LE w jak najlepszej cenie, natrafiłem na coś takiego: INNOVISION RADEON 8500LE 128MB DDR TV-OUT DVI za 653zł Ktoś coś o tym słyszał?! (właściwie to nie mam na to środków, ale może ubłagam "siłę wyższą" o dotację :D ). Jak byście to porównali do: HERCULES PHROPET RADEON 8500LE 64MB DDR TV-OUT DVI BOX za 636zł?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 widzę ze dalej męczysz kota z tym radeonem kupując herca masz gwarantowaną jakośc a takie coś -nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 widzę ze dalej męczysz kota z tym radeonem Desperacja :D Po prostu jestem ciekaw. Innovision należy do MAG'a, tego od monitorów, więc nie wiem czego się po tym spodziewać. Na razie przestawiłem się na tego Herca (choć nadal nie wiem skąd wezmę kasę :D). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 też kiedyś miałem na oku tego INNOVISION ale przed kupnem spytałem Krisa z Twojepc.pl i dostałem odpowiedz żebym nie był frajerem bo te Radki z INNO to wielki syf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 też kiedyś miałem na oku tego INNOVISION ale przed kupnem spytałem Krisa z Twojepc.pl i dostałem odpowiedz żebym nie był frajerem bo te Radki z INNO to wielki syf to jak kris tak powiedział to tak musi byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 No, z Krisem nie ma co zadzierac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...