Krzychu_WAW Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Słuchajcie Mam problem z apięciami na mojej płycie. Cały czas zmienia się w zakresie od 1.584 do 1.6 V na procesorze P4 1.8GHz (SL68Q). Mam uaktualniony bios (1007) ai tak jak ustawiam w biosie że ma być 1.525 to on i tak daje swoje napięcie. Co mam o tym myśleć i ewentualnie co zrobic?. Zasilacz mam Codegen 300W. Chcaiłem podręcić swój procesor ale zaniepokoiły mnie te wachania napięcia, więc odszedłem od tego zamiaru. Bardzo proszę o jakieś sugestie lub propozycje. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Zmien zasilacz ten ssa. Kup chiefteca 360df lub 420df lub np neoteca v4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_WAW Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Dzięki dla wszystkich, już wiem Przesiedziałem cały dzień w szukajce i dorwałem podobny temat - wszystkim zdaza się zmiany Vcore, więc nie mam już o co się martwić. Jeszcze raz dzięki za uwagę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...