www Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 jak w temacie ile to jest teraz warte ??? bo kumpel chce mi to sprzedac i niewiem ile moge za to dac prosze tylko bez wstawek w sylu 1 PLN albo 50 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 a jaki to fx ? asus , prolink ? jakiem a wyposazenie , ijaki dokladnie model (ile ramu, xt , zwykly czy ultra) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 zwykly GPU 325 Mhz RAM 550 Mhz 128 MB 128 bit Creative jest nawet jeszcze kilka miechow gwary sama karta stery no i karta z gwara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 czy tak trudno wejsc na allegro i zobaczyc cene konkretnego modelu ile mniej wiecej kosztuje. raz ze zajeloby ci to mniej czasu a dwa nie zasmiecalbys forum ktore i tak juz ledwo zipie :( Nwet nie napisales jaki to geforce czy ma gwarancje itp... Mysle ze cena w granicach 270-300 zl to rozsadna rzecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 jak w temacie ile to jest teraz warte ??? bo kumpel chce mi to sprzedac i niewiem ile moge za to dac prosze tylko bez wstawek w sylu 1 PLN albo 50 PLN sądzę że około 250-300 zł... ale w takiej cenie spokojnie dostaniesz dobrego R9550, który będzie nową kartą na 2-letniej gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 czy tak trudno wejsc na allegro i zobaczyc cene konkretnego modelu ile mniej wiecej kosztuje. raz ze zajeloby ci to mniej czasu a dwa nie zasmiecalbys forum ktore i tak juz ledwo zipie :( Nwet nie napisales jaki to geforce czy ma gwarancje itp... Mysle ze cena w granicach 270-300 zl to rozsadna rzecz tak tylko ze na allegro to te ceny czasem sa z kosmosu i dlaczego mam przeplacic jak jest nadzieja ze ktos to wyceni na tyle ile to jest realnie warte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 powiedz kolesiowi ze za 250 bierzesz , ale IMO lepiej doskladaj do radzia 9550 i go @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 oks dzieki za pomoc do moderatorow : temat do skasowania dostalem co chcialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 no wiadomo ze ceny na allegro sa z kosmosu dlatego nalezy od nicz odjac zawsze 10% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Ja tam bym nic nie dał No może gdybym nie miał wyjscia(bo mi by karta padła:)) dałbym max 150 zł, jako koszt rozwiązania tymczasowego Ale 300 wolałbym wtedy dać na 9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...