bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 z wyglądu rewelka-ciekawe jak z wydajnoscią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mnie sie podobają :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Nom z wyglondu zarombyste :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mi sie to ani nie podoba ani tego za wydajne nie uwazam :/ jakos wole moje chlodzenie ktore uzywam- duze radiatory + wentyl 80mm dmuchajacy na grafe, tera jak dostane radka to chlodzenie woda :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mi sie to ani nie podoba ani tego za wydajne nie uwazam :/ jakos wole moje chlodzenie ktore uzywam- duze radiatory + wentyl 80mm dmuchajacy na grafe, tera jak dostane radka to chlodzenie woda :/ Popieram tego pana ;) Dodam tylko tyle ze wyglądają jak odpustowa zabawka... ciekawe jaka bedzie cena bo ja widzialem wydajny blok wodny 40x40 za 40zł a i tansze mozna czasem okazyjnie dorwac (te z tą dyszą Venturiego)... i jak myslicie co bedzie wydajniejsze...? A pozatym taki crystal orb jest dużo ładniejszy bo niewygląda jak zabawka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mnie sie podobają :D Rzeczywiście wygląd mają śmieszny, a jak wydajność?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mnie sie podobają :D Rzeczywiście wygląd mają śmieszny, a jak wydajność?? tego nie wie nikt-ale nie sądze by zabijały wydajnościa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mi sie to ani nie podoba ani tego za wydajne nie uwazam :/ jakos wole moje chlodzenie ktore uzywam- duze radiatory + wentyl 80mm dmuchajacy na grafe, tera jak dostane radka to chlodzenie woda :/ Popieram tego pana ;) Dodam tylko tyle ze wyglądają jak odpustowa zabawka... ciekawe jaka bedzie cena bo ja widzialem wydajny blok wodny 40x40 za 40zł a i tansze mozna czasem okazyjnie dorwac (te z tą dyszą Venturiego)... i jak myslicie co bedzie wydajniejsze...? A pozatym taki crystal orb jest dużo ładniejszy bo niewygląda jak zabawka 8) A gdzie widziales taki bloczek wodny? Wydajny i za 40 zl. Rewelko. Mozesz powiedziec? Z gory dzieki. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 mi sie to ani nie podoba ani tego za wydajne nie uwazam :/ jakos wole moje chlodzenie ktore uzywam- duze radiatory + wentyl 80mm dmuchajacy na grafe, tera jak dostane radka to chlodzenie woda :/ Popieram tego pana ;) Dodam tylko tyle ze wyglądają jak odpustowa zabawka... ciekawe jaka bedzie cena bo ja widzialem wydajny blok wodny 40x40 za 40zł a i tansze mozna czasem okazyjnie dorwac (te z tą dyszą Venturiego)... i jak myslicie co bedzie wydajniejsze...? A pozatym taki crystal orb jest dużo ładniejszy bo niewygląda jak zabawka 8) A gdzie widziales taki bloczek wodny? Wydajny i za 40 zl. Rewelko. Mozesz powiedziec? Z gory dzieki. Pozdrawiam Spoxik... widziałeś opis bloku wodnego tego 99zł allegro? To zapytaj tego goscia o bloki z wiekszymi rurkami wlotowymi i o cene... ku mojemu zdziwieniu te bloki od niego (12mm wloty) są całkiem wydajne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja sobie za 10zl robie bloki .... w zasadzie wszystkie produkty do np. graf od Tt uwazam za badziewie, cos jak zloto u dresa, trzeba pokazac jakies blyskotki :/ takie samo zdanie mam o orb'ach, doslownie mi sie z dresami kojazyly (te zlote kolorki, wyglad i nazwa, GOLDEN ORB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 przycyzm np. radiatorki na memorki (tt a1092 czy jakos tak) sa juz calkiem konkretne ale taniej mi wychodzi pujsc do garazu i przypilowac sobie blachy aluminiowej, oszlifowac i mam piekne headt spread'ery, chociaz nie tak "cynkowsko" niebieskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 ja sobie za 10zl robie bloki .... w zasadzie wszystkie produkty do np. graf od Tt uwazam za badziewie, cos jak zloto u dresa, trzeba pokazac jakies blyskotki :/ takie samo zdanie mam o orb'ach, doslownie mi sie z dresami kojazyly (te zlote kolorki, wyglad i nazwa, GOLDEN ORB Cóż... kryształ orb jest ładniutki... teraz mi chipa płyty studzi... poniekąd sie zgadzam tez moje wc wygląda jak... niepowiem co... węże ogrodowe, stara nagrzewnica... ten blok wodny... jak bedzie sposob to pokaze fotki tutaj kiedys ;) (i zbiorniki na wode Cola z biedronki 2 litry i jakies lody tez 2 litry) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 bLaSterD nie widzialem tego bloku za 99 na Allegro. Mozesz jaki dokladniejszy namiarek dac. Bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Słuchaj... na allegro jest tylko jeden koles sprzedający WV 12dB blablabla za 99zł... skieruj do niego to pytanie co Ci napisałem :D TYLKO TYLE 8) Czy to sen czy ja mam juz 201 postów ;) a tak wogóle to ja w ciągu 2 tygodni tyle narobiłem ok 150 bo wczesniej prawie nic nie pisałem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...