Link_mc Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Yo, mam do zareklamowania forum beatboxowe[ jak komus sie kojarzy taka osoba jak Killa kella,Fat-boys,czy rahzel] to wie o co mi chodzi:) zreszta sami zobaczcie.. forum posiada duzo fajnych rzeczy.. i dzialow..www.beatboxforum.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 No naprawde ogromne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Wiesz.. forum ma niecałe dwa-trzy dni.. a juz jest ponad 22 uzytkownikow i ponad 100 postow, i takie slawy polskiego beatboxu jak pingu,prk z wbw mac,blady kriss,zgas i reszta squadu dojdą za jakis czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 okropny styl... wiem że miał być mroczny i ciemny ale ten jest wyjątkowo ochydny... poszukaj na phpbb.pl ładniejszych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...