5M@I_3[ Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 ma ktos pomysl jak przelaczyc moj dysk - maxtora diamond max plus 9 na Serial ATA o pojemnosci 120GB w tryb quiet ? Probowalem programem AMSET, ale ten niewykryl mojego dysku, bo nie obsulguje dyskow na SATA... Napisalem do maxtora to mi odpowiedzieli ze nie maja jescze takiego programu, zeby pracowal na SATA i zebym poszukal u IBMa (Hitachi). Tam nic ciekawego nie znalazlem... Sciagnalem Seatoola od Seagate'a i same errory wyskakuja a pozniej i tak wraca do c: ... Szukalem jakichs innych programow w necie ale nic nie znalazlem :/ Moze ktos zna jakies programy ktore bylyby dla mnie przydatne ? Najchetniej prosilbym o linki... Z gory dzieki za pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 IBM - Hitachi Feature Tool 1.94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aciu Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=92755 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 sprawdze te programy wieczorem, dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...