domel.fm Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 WIEC NIGDZIE NA FORUM NIE DOSZUKAŁEM SIE POSTA Z ADRESAMI GDZIE TO WSZYSTKO KUPIC WIEC ZAŁOZYŁEM TAKIEGO POSTA MAM NADZIEJE ZE SIE PRZYŁĄCZYCIE :D (mam na mysli tanie sklepy) Kilka linków: www.angela.pl www.eheim.pl http://www.4max.pl http://mcs.pc.pl http://www.icomp.pl/produkty.php?action=pr...9a8910d01d743ac www.proline.pl Mozecie zarzucic jakimis linkami netschopów ? POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 jaki LOL proponuje zajżec na allegro ;) a taniej ? w hurtowni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 http://www.eheim.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 www.bloki.pl i tam masz cale zestawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Wiec mam tanie węże eheima: www.angela.pl Chyba ze ktos ma taniej to dac znac Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znowu Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Wiec mam tanie węże eheima: www.angela.pl Chyba ze ktos ma taniej to dac znac Pozdrawiam :D TANIE??????????? U mnie we wszystkich hurtowniach akwarystycznych np 12/16 sa po 4.50 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 www.discotech.waw.pl Swoja droga taki temat juz byl, na milion procent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 te węxe z discotech są dobre ? bo planuje zakupić i myślałem nad eheimami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Dobre sa- uzywam i nie narzekam. Przezroczyste, ladnie sie ukladaja i nie zalamuja tak szybko. UV ladnie przez nie swieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel.fm Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 jesli chodzi o mnie to bym nie zainwestował weze discotecha wiec mają mały promien łuku bardzo szybko sie załamują i są wykonane z jakiejś szais gumy (tak wnioskuje po dotyku) , a wiecej argumentów nie podam bo owe weze widziałem tylkio w sklepie i ich nie uzytkowałem , ale zato moge w pełni polecić weze eheima , takie uzytkuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 można wiedzieć czemu ? Thx za odpowiedź, chyba jednak biore eheimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Ja ich uzywam- wiec to sa moje osobiste doswiadczenia a nie gdybanie. O wszystkim mozna tak napisac-nie podoba mi sie wiec pewnie jest do kitu. Trzymajmy sie konkretow i wlasnych doswiadczen a nie snujmy domyslow. Inaczej bede polecac ciepecie jako wyrob swietnie wygladajacy i blyszczacy= na pewno super wydajny itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...