Krum Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Witam mam pewien problem... Po wyłączeniu komputera, ten po chwili automatycznie sam się uruchamia. Już wyczaiłem, że to wina DSLa, jak wyciagam kabel od sieci jest ok... Czemu sieć powoduje, że on się sam uruchamia, jak to zmienić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 jest w biosie chyba taka funkcja jak "wake on lan". sproboj ja wylaczyc i powiedz czy poskutkowalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Problem już załatwiłem, Nyny Twoja podpowiedź nie pomogła, ale pogrzebałem (bo mnie naprowadziłeś :wink: ) i disabled co się dało i jest już ok... close Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...