MaKaR Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 co mam sobie kupć z akatre graficzna jak mam 590 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 co mam sobie kupć z akatre graficzna jak mam 590 zł nie porównuj tak róznych kart. Jestk kilka recenzji na sieci i ze wszystkoch wynika ze lepiej kupic radeona niz gf3, mógłby sie zastanawiac co do gf4 a radek. Jak jesze chcesz wersje 128MB na tym radeonie to z pewnnosca wiecej zapłacisz niz za gf3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 za te pieniądze kupisz Gainwarda Geforce3Ti200GS czyli fabrycznie nieco podkręconego, sam go w tej chwili mam i nie narzekam, poza tym gwarancja producenta 3lata... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 ale radeon nowoczesniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 He jak narazie masz jasna sytuacje ;) . Przychylam sie do niej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 ja bym brał radeona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...