killua Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 W menageze zadan jest wyswietolna informacja : Pamiec fizyczna : Razem 1048048 dostepne 540000 bufor systemu 690000 Moje pytanie dlaczego tak malo jest dostepne jak procesy zajmuja w sumie 200 MB skad zesz mus sie zatem wzielo to prawi 700 i czy jesli to jest buffor to on jest caly czas zajety czy inne progi maja do niego dostep . Czy mozna jakos zmniejszyc bufor i czy ma to sens ?? THQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srokus Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 jezeli uzywasz azureusa to on potrafi przy wiekszej ilosci torrentow zajac bardzo duzo ramu i chociaz w tasku pokazuje tylko 30mb to w rzeczywistosci moze to byc np 600mb. sam przez to przeszedlem i teraz uzywam bitcometa, on przynajmniej pokazuje faktyczna ilosc zajmowanego ramu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Nie mam azureusa, tylko emule wlaczony 24/5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Sorki za DP ale strasznie mnie nurtuje ta kwestia , czy caly ten zajety obszar jest nidostepny dla innych aplikacji innymi slowy czy wxp go marnotrawi( jak mialem 512 to win bral chyba tylko jakies 300Mb wiec skad teraz 700). Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...