nomadx Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Wraz z pojawieniem sie nowego ati tool udostepniana zostala opcjia zmiany timingow na karcie. Coz jest tam ich sporo i nie bardzo wiem co zmienic zeby nie zpieprzyc karty. szukam kogos kto bawis sie tymi rzeczami i mogl by mi nieco pomoc. Thx :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_st Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ja to zainstalowałem i jak zrobiłem find max core to mi sie obraz zpieprzył jakies dziwne pixele powyskakiwały choc system dalej dałał dopiero res pomógł i odinstalowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadx Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 ale co to ma wspolnego z moim pytaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Odpowiedzi znajdziesz w watku o Radeonach 9800Pro/XT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadx Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Odpowiedzi znajdziesz w watku o Radeonach 9800Pro/XT... tak tez myslalem i pwenie jest problem w tym ze tam jest ponad 1000 postow a ja nie mam czasu siedziec pol dnia na czytaniu ich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BremkinsCorp. Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 cos za cos gosciu.. nam tez niechce sie jeszcze raz pisac tego samego, zatem zapraszam do milego szukania, albo nic. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 ja to zainstalowałem i jak zrobiłem find max core to mi sie obraz zpieprzył jakies dziwne pixele powyskakiwały choc system dalej dałał dopiero res pomógł i odinstalowałem Mistrzuniu Ati tool 0.0.23 jest jeszcze w wersji beta więc nie dziw się, że krzaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...