adi_em Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Mam problem z kazaą. Mam Kazaa Lite Rewolucja 2.5.5 Gdy coś ściągam, cokolwiek, to jest cały czas stan "Szukanie" lub jeśli już zacznie się ściągać to transfer jest na początku powiedzmy 5 KB/s i spada przeskakując co mniej więcej o 0.20 KB/s do np. 0.27 lub 0.05 KB/s. I tak każdy plik. Kiedyś tak nie miałem. Na kazie Lite rewolucja 2.6 jest to samo. Mam łącze 650 kb/s... Co robić? POMOCY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Kiedyś słyszałem że mieli Kaze Lite zblokować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 mojej dziewczynie sam instalowałem tą samą (KL rewolucja 2.5.5) i chodzi jak złoto teraz Ja tak też kiedyś miałem a teraz... kaszana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 no wlasnie u mniet tez jest cos takiego jak u kolego adi_em i denerwuje mnie to :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 tylko co z tym zrobić....? Pipanol-pl: od kiedy ta masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Prawdopodobnie admin sieci blokuje p2p :) Ja tak mam do 23:00 ;) Potem zasuwa ;) Osobiscie uważam że to dobry pomysł !! Inaczej w dzień nie wyślesz nawet poczty bo p2p upload cały wyssie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ja mam stałkę z kablówki 650kb/s to szybciej przez modem miałęm teraz przeinstalowałem kaze to nawet mi się nie chce połączyć jakiej kazzy używacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 A to jeszcze ktoś ma Kazee ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...