Ram1rez Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Mam pytanko czy ktoś zna jakiś prosty w obsłudze program do retuszu zdjęć... Chodzi o mój piękny ryjeczek :lol: A mianowicie chce sie pozbyć pewnych hmm NIEDOSKONAŁOŚCI :wink: Jest coś prostego w obsłudze skutecznego i w dodatku FREE :?: Dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Gimp2 - łatwy, darmowy i spore możliwości, możesz tesz zainstalować se triall Photoshopa CS program jest bez konkurencyjny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 bezkonkurencyjy.. jesli posiadasz odpowiednie zdolność :lol: (zapomniałes dodac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Photoshopem już sie bawiłem i za dużo z nie dokonałem 8) Ale chyba pora na nauke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...