Vailix Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Witam. Mam takie pytanko - Czy jeśli pod starą płytę główną z pamięcią SD-RAM i AGP 2x podepnę kartę która ma kości pamięci DDR to będzie to razem chodzić bez problemów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 a co ma piernik do wiatraka ? jaka to karta ? jakie mobo ? a co ma piernik do wiatraka ? jaka to karta ? jakie mobo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Nie wiem dokładnie, bo to sprzęt kumpla - chodzi mi tylko o to czy to wszystko będzie ze sobą bez zastrzeżeń współpracować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 oczywiscie ze bedzie. tak jak napisal lpc pamiec na karcie graficznej nie ma nic wspolnego z pamieci ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...