Pjetal Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Mam 2 takie problemy: Nie moge zainstalowac C++ Buildera 6 na swoim rzęchu bo coś tam coś tam.....niestety nie pamiętam ale coś tam z bazą danych czegoś....... jest na kompie Windows 98, to ma coś do tego ?? Na innych kompach sie instaluje. I druga sprawa: zainstalowałem Buildera 5 i chodził ale przyniosłem sobie projekcik ze szkoły robiony w Builderze 6 i jak chciałem odpalić w tej 5 to wyskakiwało że nie ma biblioteki RTL :( co ja mam zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo_1 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 1) jak bedziesz tak niejasno pisal(a) to nikt Ci nie bedzie odpowiadal. sam sie chwile zastanawialem... 2) na win98 builder POWINIEN dzialac. bez konkretnych komunikatow nic wiecej nie powiem (a moze nawet z nimi...) 3)zeby dzialal u Ciebie w domu daj menu project->options->linker i odznacz "create debug information" oraz "use dynamic RTL", a w project->options->packages odznacz "build with runtime packages". powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...