michal_aniol Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Witam. Podczas nagrywania płytek w Nero rozłącza mi się internet i to trochę dziwnie, bo nei ma w tym reguły. Niekiedy jak nagrywam serię (np. 4 płyty) to rozłącza się dopiero przy drugiej lub trzeciej, niekiedy przy pierwszej. Czesem jak nagrywam jedną płytę to uda się i się nie rozłączy, trochę mnie to wnerwia - przyznam szczerze. Nie wiem z czego to wynika. Ostatnio odinstalowałem CD Mate - inny program do nagrywania, ale czyżby to było dlatego? Poza tym zainstalowałem parę inych programów, które nie mają nic wspólnego z nagrywaniem (Paint Shop Pro, Konnekt, Skype itp). Jak ktoś wie co to może być to licze na pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 jak nagrywasz płytę , to wyłącz net koniecznie , przecie chwila Cie nie zbawi :wink: a mozesz uniknąć błędów w nagrywaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Chodzi o to że mój komputer jest serwerem... no i takie wyłączanie nie wchodzi w gre. Wcześniej było dobrze. Poza tym połączenie mam skonfigurowane przez windowsy, i jak się rozłączy to potrzebny jest restart kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Zainstalowałem ponownie Cd Mate, ale problem dalej występuje. Teraz to już naprawdę nie wiem co to może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...