dopy Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Witam Mam dosc dziwne pytanie. Czy istnieje taka opcja aby spowolnic sobie procesor w laptopie (california) ? Chodzi mi o to ze przy aktualnym taktowaniu bardzo szybko sie grzeje i denerwuje mnie ciagle wlaczajacy sie wentylator. Jakimi programami mozna robic takie bajerki ? Z gory dzieki, narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 A może podałbyś jaki to laptop? I z czego się składa ( ;) )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Jaki procesor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopy Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 hmm, procek Intel Celeron 2 GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 http://www.cpuidle.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...