wizjonerek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Witam Wstyd mi zapytać ale widzicie w podpisie jaką mam grae (zajebista no nie renderon sie kryje :lol: ;) a powaznie to moge ją zamienić na PRO z TV ouT .za 15 zł nie jestem graczem wiec nie potrzebuje jej do grania. czy sie opłaca , jak dobrze pamiętam to Pro to pełna tnt2 dobrze pamiętam ??? znacie jakieś moze paramerty. w forum nie ma ich podanych bo Szukałem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Zamieniac i to od razu. Pro na moje oko jest ponad 2x wydajniejsza od m64. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Zamieniac i to od razu. Pro na moje oko jest ponad 2x wydajniejsza od m64. znalazłem w topikach ze pro to pelłna tnt2 czyli nie tak jak m64ma szyne 64bit ) pro ma 128 czyli fakt bedzie duzo szybsza a co z predkosciami chipcia i mmniammory ;)) krecił ktoś takąs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Pro ma również na starcie podniesioną częstotliwość GPU i pamięci więc kręci się chyba troche gorzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Pro ma również na starcie podniesioną częstotliwość GPU i pamięci więc kręci się chyba troche gorzej może po małym modzie wykreciła by sie troche lepiej(tak jak mówiłem to dla sportu bo nie gram ) a moze pamiętacie jakiego producenta sie kreciły najlepiej. w databazie;) nic ciekawego nima . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Zdaje sie ze to Rina TNT 2 w wersji 0.18 mikrona (nie jestem pewny). W kazdym badz razie jest ona robiona w nowszym procesie technologicznym niz wszystkie inne rivy a co za tym idzie lepiej sie ja podkreca. Za 15 zl napewno sie oplaca, chyba ze jakiejs na maxa badziewnej firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 jesli to dla sportu to możesz podziałac. jakiś dooży radiator na gpu + jakies mniejsze na ram i można poszaleć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Zdaje sie ze to Rina TNT 2 w wersji 0.18 mikrona (nie jestem pewny). W kazdym badz razie jest ona robiona w nowszym procesie technologicznym niz wszystkie inne rivy a co za tym idzie lepiej sie ja podkreca. Za 15 zl napewno sie oplaca, chyba ze jakiejs na maxa badziewnej firmy.nie wiem jakiej firmy niestety jeszcze. ale w o,18 mikrona :roll: :?: co do krecenia mam tak własnie zrobione duzy duronowaty ze zeszliwowanym spodem wyglada tak _/ na mapięci radiatorki z 486 pociete i 2 x coller 8x8 na 5V i super sie kreci(dla sportu oczywiscie) postaram sie dowiedzieć jaka to firma zapomniałem dodać nigdy nie uzywam TV-outu. jak bedzie działała ta rifka na TV ??? spoko obraz . możecie mnie uswiadomić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...