VanZan Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Witam Mam problem na widnwosie 98 SE z zainstalowanymi wszystkimi poprawkami gdy chce obejrzec film w formacie divx, xvid czy rmvb obraz mi klatkuje, nie wazne jakiego programu uzyje zawsze jest tak samo film wyglada jak kiepskiej jakosci, problem ten sie pojawia rowniez na Windows Me, na Windowsie 2000 i XP nie ma takiego problemu jesli odswiezanie obrazu nie bedzie wyzsze od 75hz, na 98 i me w odsiezaniu od 60 do 100hz jest tak samo. Kozystalem z roznych kodekow Mam takiego kompa moze to cos pomoze: P III 450mhz 160mb Grafa i810-DC100 zintegrowana Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Wywal wszystkie i zainstaluj tylko ffdshow, no i oczywiście jakiś odtwarzacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...