kamilcpn Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Cześć. Mam pewien problem. Kupiłem głośniki Creative P580. Do zestawu dołączona była karta muzyczna "Sound Blaster 5.1" wraz z CD ze sterownikami. Problem w tym że płytka ta została zniszczona przez mojego małego synka :evil:. Co gorsze szukałem sterowników na oficjalnej stronie soundblaster, wybrałem Sound Blaster Live --> Sound Blaster Live 5.1, ściągełem i przy próbie instalacji pisało że niemoże znalezc zadnej karty muzycznej sound blaster live. Wie ktoś skąd można ściągnąć poprawne sterowniki do karty z tego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 pewnie masz karte z oznaczeniem sb0220... u mnie jedynymi dobrze działającymi sterownikami są te z dołączonej płyty... inne nie działają dobrze lub nie dają się zainstalować :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcpn Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Nieciekawie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g4dz10r3k Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Wyjściem może być taka opcja, że odwiedzisz jakiś zaprzyjaźniony sklep komputerowy, pożyczysz na moment płytke (przy okazji proponuje zrobić kopie). Ewentualnie w śród znajomych się możesz popytać czy ktoś nie ma takiej płytki ze sterami. PS: dobrze że ze sterami do grafiki nie ma takich problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...