fenriz Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 No więc żałozylimy taki fajny temat "Różowe Gadu Gadu" i po paru godzinach paczę a tu go ni mo :lol: :lol: 8O 8O osochozi kurna myśle ja sobie. Może to pomyłka phpbb :lol: , moja ślepota :cry: albo temat mi dziad jakis wywalił i nawet nie powiadomił. Więc zwracam się do Was kwiecie tweakowej inteligencji o poradę roztropną i mądrą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Bo to niedobra temata była ... no i ktoś ją "zniknął" --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 wzywam Cie dziadygo - PRZYZNAJ SIĘ DO TEGO CO MI ZROBIŁEŚ :!: :!: :!: :evil: :evil: powiedz mi to prosto w avatara :lol: :lol: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 ja usunąłem bo: 1. nie świecił inteligencją 2. mogłeś to dać do topiku śmiechu - choć i tak nie wiem czy tam się nadawał bo śmieszny nie był ... po twoim temacie już wiem czemu mam anty-czatowy-spamo wykrywacz włączony w moim gg - to raz. dwa - przeczytaj co mówi regulamin o pytaniu o zaginione tematy nim następnym razem nazwiesz mnie 'dziadygą' ... zresztą ci zacytuje: 3. W przypadku, gdy nie możesz znaleźć swojego tematu/posta, użyj opcji "zobacz swoje posty" - być może został on przeniesiony do innego działu. Jeżeli nie możesz danego tematu znaleźć na liście swoich postów, najpewniej został on usunięty. W takiej sytuacji nie zakładaj ponownie identycznego tematu, a ZWŁASZCZA nie zakładaj tematu "dlaczego post X został usunięty?"; zamiast tego zastanów się, czy nie naruszał on regulaminu. Możesz też poprosić o pomoc kogoś z grupy moderatorów. resztę wyjaśnień jeżeli konieczne składam na PW lub gygy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...