Gosu Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Witam.Wiem ze juz gdześ bylo o tym pisane na forum(chyba) ale potrzebuje na "gwałt" tej informacji a nie mogę znależc,więc mam takie pytanie-Czy lepiej mieć ostrzejsze timingi na pamiećiach czy większe taktowanie?BO wgralem do Sapphira bios od CLub3d który am normalne timingi i większe zegary na pamieći moge ustawic o jakiesj 10-15 mhz,tak zeby nei bylo artefaktów,sie zastanaiwam czy zosatc,przy tym biosie,co myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Z tego co pamiętam nawet po zastosowaniu ostrzejszych timigow potencjał O/C nie zmienia sie musisz poszukac dokładnie ktory to był bios. Takzę nie trzeba rezygnować z tego i z tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Jak wyżej Ja mam takie jak dla xt(chyba, na pewno nie są pro timingi) I pamięci bujają się na 400-410 bez artów, wiecej nie próbowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Ja natomiast wiem ze bywa roznie. Przetestuj sobie markami i popatrz na fps w grach to bedziesz wiedzial mniej wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Jak wgrywałem bios od XT sapphira ,to przy 730-u mialem juz artefakty,jak wgralem CLub3d to jest ok,z tym ze ten sapphira ma timingi mnijsze ale tylko dwa,z WR 1.5 ,a 1.0 i z STR 1.5 ma tez 1.0.Reszta bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...