860lacov Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Internet explorer uruchamia mi się jakieś 20s wydaje mi się że jest to wina zonealarm'a, ale czy to możliwe? Jak się już raz uruchomi to później odpala się natychmiastowo. Dziwi mnie to bo żaden inny program się tak nie uruchamia a i wcześniej tak nie było. Co się dzieje ? p.s. Nie piszcie proszę jaki to ie jest beznadziejny(chyba że to w 100% jego wina) tylko jeżeli wiecie to odpowiedzcie mi na pytanie. Dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Zainstaluj jakąkolwiek inną przeglądarkę (nie nakładkę na IE), będziesz wiedział czy to wina IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Może i tak zrobię. W każdym razie jak wyłącze zonealarm to włącza się normalnie. Podejrzewam że to jakaś opcja przez którą ZA jakoś bardziej sprawdza IE, ale nie wiem która :( Dzięki za takszybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Może i tak zrobię. W każdym razie jak wyłącze zonealarm to włącza się normalnie. Podejrzewam że to jakaś opcja przez którą ZA jakoś bardziej sprawdza IE, ale nie wiem która :( Dzięki za takszybką odpowiedź zaciągnij sobie firefoxa w paczce .zip - wersji 1.0 nie trzeba nawet instalować, wystarczy rozpakować gdziekolwiek i używać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 FF już mam Napisz mi jeszcze jak zrobić żeby getright współpracował z firefox'em. Plugina już niby mam, ale nie wiem jak go użyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 O współpracy GetRight'a (i innych download managerów) z Firefoxem poczytaj np. w tym topicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...