Matilde Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Serwus chłopaki ;) ! Neostradę założyłem początkiem lipca. TP miało wtedy promocję (lipiec/sierpień GRATIS). Pierwszy rachunek powinienem otrzymać w październiku za wrzesień a ja do tej pory nic nie dostałem. Rachunki za tel. stacjonarny przychodzą regularnie natomiast żadnych blankietów do opłat NEO nie ma. Spotkaliście się już z takim przypadkiem? Czy to normalne? Dlaczego jako porządny obywatel tego kraju nie mogę opłacać należytych rachunków(spać po nocach nie mogę :cry: ) A może tepsa o mnie zapomiała :lol: ? Co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Spotkaliście się już z takim przypadkiem? Czy to normalne? Dlaczego jako porządny obywatel tego kraju nie mogę opłacać należytych rachunków(spać po nocach nie mogę :cry: )Masz internet w tepsie i jeszcze pytasz czy to normalne - oczywiscie, ze dla nich to normalne :lol: Mi swoich czasow zapomnieli dodac pakietu interetowego i od tych sk********* nie moge sie doprosic do dzis bilingu - za to dostalem 16 rachunkow na raz jako korekte (oczywiscie tez w niej zamieszali :evil:) A może tepsa o mnie zapomiała :lol: ? Co o tym myślicie? Moze i zapomnieli, ale uwierz mi ze sobie przypomni, a w tedy przyjdzie Ci zkumulowana suma (jak w totlotku - tyle, ze to nie bedzie wygrana ;]) IMO lepiej to zglosic wczesniej, bo i tak beda to zalatwiac pewnie pare miesiecy... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Odkładał bym co miesiac kase za net..i czekał bym na rachunki ;] Moze naprawde zapomnieli ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 qbass nie nie oni nie zapomnieli i wystawia fakture za pol roku na magiczna kwote, której nie bedziesz w stanie zaplacic:D Lepiej zadzwon do tepsy i powiedz co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Nie no, z tą niemożnością spania po nocach to żartowałem ;] Nie zmienia to jednak faktu, że obiecanych rachunków również nie otrzymuje. Co do kasy to oczywiście odkładam sobie na kupkę ażebyopłacić wszsytko jak tepsa sobie o mnie przypomni ale nie ukrywam, że wolałbym to robić regularnie co miesiąc :wink: . Cała sytuacja trochę mnie dziwi i nie miał bym nic przeciwko ażeby TP o mnie zapomiała :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 nie żartuj z tpsa serio przywalą z korektą .... jak mi przyszedł rachunek z przejścia z sdi na neo to dostałem 600 zł :| zawał na miejscu miałem 8O bo telefon na tatkę :| hyhyhy już widziałem ten aramgedon;D.ale na drugi dzień 5 faktur korygujących 30 min siedziałem aby zrozumieć ile mam dopłacić :| zamiast jedengo rachunku dali 5 :| taka jest TPSA a dopłaty było raptem 70 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 ...ale u mnie nie ma żadnej skompikowanej matematyki ;] Po prostu od wrześna przez 12 m-cy mam płacić 139zł/m-ąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 ...ale u mnie nie ma żadnej skompikowanej matematyki ;] Po prostu od wrześna przez 12 m-cy mam płacić 139zł/m-ąc. To sie tak Tobie wydaje :lol: nawet nie masz pojecia jak oni potrafia zamieszac... dostaniesz pare rachunkow, wykonasz kilkanascie telefonow na party line, gdzie doskonala grupa fachowcow "zalatwi Ci sprawe osobiscie" i na pewno bedziesz hepi :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 potwierdzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 walne of topik ok ile kosztuje neo na czas nieokreslony ? na okreslony 139 a na nie bo mi nie uznali dziady przedluzenia umowy i nawet nie wiem ile mam placic a swoja droga tez nie dostalem rachunku a powinien byc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 ok 200 zł 199 chyba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 ...mnie się coś zdaje, że w granicach 189zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 W moim przypadku zapomnieli przysłać rachunków za dwa miechy. Było to już rok temu, dalsze rachunki przychodzą także te 300 jestem do przodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat49 Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Nie czekaj tylko dzwoń do dziadów!!!!! Miałem to samo - nie dostawałem rachunków przez 3 miesiące, wnerwiłem się i zadzwoniłem do nich. Przeprosili :twisted: i łaskawie :evil: rozłożyli moje zadłużenie na 3 raty!!! Kończe bo nie chcę rzucać mięsem!!!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 hehe... założe się że będą kazali odsetki za zwłokę płacić :lol: TOTAL MADNESS :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...