Blackhun Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Posiadam coś takiego "HIGHTECH EXCALIBUR RADEON 9000" i nie jestem pewien co do jego szyny. Aida 32 pokazuje 128bit a Riva Tuner 64bit. :? Dodam że na A1700 384DDR KT400 uzyskuje w 3dmarku 2001 tylko 4500pk Jak sprawdzić ile ma faktycznie bitów ? Czy istniały wogóle takie radki 64bitowe? Bo jakoś nigdzie się z takim nie spotkałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Porównaj punkty w jakiś testach ale sugerowałbym sie chyba Riva tunerem jesli masz najnowsyz i anjnowsze stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::Dj Ventyl:::.. Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 na 100% jest to 64bit ja na swoim 9200SE na standardowych ustawieniach tez tyle wyciagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Popieram przedmówcę. Wynik wyraźnie wskazuje na 64 bitową wersję karty. A tak nawiasem mówiąc, strzelam, że karta ma 4 kostki pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackhun Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 No niestety tak, tylko 4 kości :evil: No to się wszystko wyjaśniło. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...