KOala Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Przymierzam się do kupna karty w/w TV, testowałem PixelView Pro na BT878 i nie byłem zachwycony szczególnie jakością obrazu z tunera TV, spotkałem się z opinią, żę PixelView PlayTV HD Conexant CX23881 ma dużo lepszą jakość obrazu. Czy może ktoś to potwierdzić? A może jakoaś inna karta na tym chipie? Próbowałem również z mizernym skutkiem znaleźć jakiś wiarygodny test kart TV, może ktoś zapuści linka? Z góry dzięki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Pixel na BT 878 nie jest zły (mam taki patent ;P) ale też chętnie się dowiem, czym się różni ta nowa karta i czy warto zmienić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A mógłbyś zdradzić ten patent?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 A mógłbyś zdradzić ten patent?? patentem nazwalem stara wersje Play TV Pro :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 czyli, że stare karty lepiej chodziły niż nowe??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 ja tez mam na BT878 pixelview Play TV Pto FM full wypas w pudelku : Kamerka internetowa ,mikrofon , pilot , RAIDO FM tez ma! do radia antena w pudelku i te sprawy!. Obraz Zajebisty! ja placilem jakies 1,5-2 lata temu 275zl teraz pewno znajdziesz taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Pojęcie zajebisty obraz jest pojęciem subiektywnym- dla mnie to obraz nędzy i rozpaczy- wogóle nie ma porównania do TV- a sygnał mam naprawdę przyzwoity, a może tylko trafiłem na kiepski egzemplarz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 to zalezy jakie jest zrodlo sygnalu ? kablowka, zbiorcza czy antena, ja mam dobry obraz ale dlugosc kabla robi swoje bo pociagnolem go z 10m i jest troche za slaby, ale jak podlacze video w okuju i di niego tuner to jakosc prawie idealna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Mam kablówkę, podłączałem też video i kamerkę- w wypadku kamery jakość obrazu była zdecydowanie najlepsza, ale i tak nie tak dobra jak na TV!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...