Skocz do zawartości
tomcyk

Pytanko do posiadaczy Ga7VRX(i nie tylko)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam krootkie i proste pytanko.Otooz czy w tych plytach(rev 2.0 ) dzielnik 1/5 wlacza sie sam automatycznie?Jak tak to przy jakim Fsb i czy ewentualnie mozna go wlaczyc "recznie".

Jak padlo juz takie pytanko to sorki ale nie moglem znalezc--chodzi mi dokladnie o ta plyte...Bo nie chce se popalic sprzetu:)

Dzieki za wszelkie odpowiedzi:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja przy okazji sie spytam tez odnosnie tej plyty... Czy na rev 2.0 7VRX jest zabezpieczenie przed spaleniem i czy zmieniona jest dzwiekowka z SB na ALC? I jak z S-bridge jest ten 8235? czy 8233? Cos mi sie obijalo o uszy a nie wiem co z tego jest prawda. Nastawilem sie na 7VAX ale to rev. 1.1 i chyba nie jest to bezpieczny wybor...

Dzieki i podrowki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja przy okazji sie spytam tez odnosnie tej plyty...  Czy na rev 2.0 7VRX jest zabezpieczenie przed spaleniem i czy zmieniona jest dzwiekowka z SB na ALC? I jak z S-bridge jest ten 8235? czy 8233? Cos mi sie obijalo o uszy a nie wiem co z tego jest prawda. Nastawilem sie na 7VAX ale to rev. 1.1 i chyba nie jest to bezpieczny wybor...

Dzieki i podrowki

ma USB 2.0 (VIA VT6202) i układ AUDIO Creative SB PCI128 i bodajze VIA VT8233A . Jednak IMHO 7VAX bedzie lepszy bo na AGP x4 i to KT400 choc glowy nie dam jezli chodzi o wysokie FSB!.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...