tomcyk Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Mam krootkie i proste pytanko.Otooz czy w tych plytach(rev 2.0 ) dzielnik 1/5 wlacza sie sam automatycznie?Jak tak to przy jakim Fsb i czy ewentualnie mozna go wlaczyc "recznie". Jak padlo juz takie pytanko to sorki ale nie moglem znalezc--chodzi mi dokladnie o ta plyte...Bo nie chce se popalic sprzetu:) Dzieki za wszelkie odpowiedzi:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Wiem ze jest to troche lamerski pytanko :oops: ale nie moozcie ze nikt nie umie na nie odpowiedziec :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Wlacza sie automatycznie a kiedy?? to zalezy od PLL popatrz do speyfikacji PLL i sobie sam zobatrzysz ja stawiam 152-160 jakos tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DKdent Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 to ja przy okazji sie spytam tez odnosnie tej plyty... Czy na rev 2.0 7VRX jest zabezpieczenie przed spaleniem i czy zmieniona jest dzwiekowka z SB na ALC? I jak z S-bridge jest ten 8235? czy 8233? Cos mi sie obijalo o uszy a nie wiem co z tego jest prawda. Nastawilem sie na 7VAX ale to rev. 1.1 i chyba nie jest to bezpieczny wybor... Dzieki i podrowki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 zmieniaj FSB i sprawdzaj wyniki np winacea albo jakiegoś stabilnego benchmarku dyskowego ! może zapytaj na www.ocworkbench.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 to ja przy okazji sie spytam tez odnosnie tej plyty... Czy na rev 2.0 7VRX jest zabezpieczenie przed spaleniem i czy zmieniona jest dzwiekowka z SB na ALC? I jak z S-bridge jest ten 8235? czy 8233? Cos mi sie obijalo o uszy a nie wiem co z tego jest prawda. Nastawilem sie na 7VAX ale to rev. 1.1 i chyba nie jest to bezpieczny wybor... Dzieki i podrowki ma USB 2.0 (VIA VT6202) i układ AUDIO Creative SB PCI128 i bodajze VIA VT8233A . Jednak IMHO 7VAX bedzie lepszy bo na AGP x4 i to KT400 choc glowy nie dam jezli chodzi o wysokie FSB!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...