MakABRYCZNY Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Zapraszam wszystkich na nowo powstale forum o kompach i nie tylko administratorem jest pisarz i do niego zwracac sie qw potrzebie http://members.lycos.co.uk/pisarz6/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 bedzie ban :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakABRYCZNY Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 za co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 No właśnie za co ma mieć Bana to jest Kraj demokracji nie Kuba lub Chiny.Przesadzacie troche z takimi uwagami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 ludzie przeciez zartuje nie widzicie emoty na koncu ;) A tak na powaznie to hmm watpie ze bedzie na tym forum duzo uzytkownikow ale zycze Ci ich z calego serca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakABRYCZNY Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 czemu wątpisz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 czemu wątpisz???Bo: 1. Lay. 2. Domena. 3. Server. 4. Reklamy. 5. Promocja. 6. Orginalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 A ja powiem tak przypomina mi forum szkolne 100 osób na krzywy ryj :? Tweak jest doskonały pod względem liczby userów... Poza tym nasze doświadczenie jest olbrzymie (berkut, dioda...) Tyle gdyby serw Tweaka nie siadałtak często z tymi (critical errorami)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 zapomniałeś usunąć logo stylu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakABRYCZNY Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 A ja powiem tak przypomina mi forum szkolne 100 osób na krzywy ryj :? Tweak jest doskonały pod względem liczby userów... Poza tym nasze doświadczenie jest olbrzymie (berkut, dioda...) Tyle gdyby serw Tweaka nie siadałtak często z tymi (critical errorami)...i tak pclab.pl wymiata to najlepsze forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 kwestia gustu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 kwestia gustu...pclab.pl wymiata:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 kwestia gustu...pclab.pl wymiata:D PClab.pl wymiata jako vortal. Niestety wydaje mi sie ze forum jest tylko sposobem na nabicie wyświetleń bannerow. Panuje całkowita wolność i często w wątkach więcej jest pisania bez sensu niż wartościowych informacji, krótko tam pisałem i dałem sobie spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Zapraszam wszystkich na nowo powstale forum o kompach i nie tylko administratorem jest pisarz i do niego zwracac sie qw potrzebie http://members.lycos.co.uk/pisarz6/ forum nawet dość dobre ;) ale gdybyś zmienił layot, to by było jeszcze lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...