grooze Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Kupiłem nowy dysk jak w temacie pod ata 133. jak go podłaczam to zacina sie przy wykrywaniu urzadzen na poczatku. dysk wtedy cyka i nic sie nie dzieje. Znalazlem opis tego problemu na stronie i zrobilem co tam napisali. Ustawilem zworka albo ustawialem w biosie recznie dysk i nic. Czasem bios zidentyfikuje dysk jak sie wejdzie do biosu dopiero ale po restarcie i tak nie rusza. Mam starawa plyte z najnowszym biosem msi kt400 ultra wiec skoczylem do kumpla. on ma asrocka jakiegos na sisie i ten sam problem. Nie wiem czy dysk jest uszkodzony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 na to wygląda- spróbuj jeszcze u kogoś ale to chyba wina dysku- mam taki na płycie z kt133a i wcale nie najnowszym biosem i nie mam żadnych problemów(no chyba jak go zapełnić- troche pomogło zgranie 50 filmów w divx i 3 dvd ) ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Dysk na gware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterMax Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Według mnie to musiałeś nim zdrow potrzasnąć lub coś i ci się bady porobiły. Tak rozwaliłem mój stary. To sam sie działo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...