Szklak Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 I znowu mam z czymś problem :? Gdy ktoś do mnie pisze przez GG to raz jest normalny glos, a innym razem troche zniekształcony (taki, jakby to powiedzieć, niełagodny). :( Sterowniki mam najnowsze, prosto ze stronki Minta. Odtwarzałem dzwięk z GG w Winampie i tak samo: to nomalnie, a zaraz inaczej. Pomocy :( Update: Gdy tak slucham w kółko tego dzwieku w Winampie, zauwazylem ze jak jest znieksztalcony i klikne jakiś link na dowolnej stronce www to dzwiek sie zmienia na poprawny. Identycznie jest, gdy otworze dowolny folder. Co to może byc :?: ps. Problemu nie ma przy sluchaniu muzyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Nikt nie wie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 bo jak klikasz w link albo otwierasz folder to zapewne masz ustawione dźwięki (domyślnie: pyk :)) no i możliwe, że ilośc kbps tych dźwięków nie jest taka sama jak ilość tych w MP3, i przez to dźwięk jakby się miksuje odtwarzając 2 pliki na raz. tak mi się przynajmniej wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Sproboj zaktualizowac sterowniki. Pamietam, ze ktores rozwiazywaly podobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...