micitek Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Słyszałem, ze te płytki nie pasują do bartonów. Nosze się z zamiarem kupna tego procesora, w wiadomych celach, i bede kombinował, aby maił jak najniższą temperaturę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Ja nie mam żadnych problemów z tym CSem... A co to temperatur to ludzie różnie mówią (jednym temperatura spada o kilka stopni, innym rośnie a jeszcze innym sie nie zmienia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Tak tylko czy mi wlezie ta płytka na bartka mobile albo zwykłego bartka, bo czytałem, że taki sprzęt nie wchodzi na bartony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1025 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 micitek ja kupiłem shima nawet nie thermaltake i wszystko ładnie działa z moim bartonem :!: Najlepiej przed zakupem sprawdzić poprostu czy shim pasuje, będziesz kupował w sklepie komputerowym więc jakieś bartony powinni mieć przykładasz shima na bartona i patrzysz czy ci mostków nie zwiera ot i cała filozofia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Temp. sie podnosi? Jak ktos kupuje jakis wygiety, skrecony, jak mi raz chcieli w sklepie wcisnac. Trzeba patrzec co sie kupuje, musi byc idelanie plaski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Pasują czy nie pasują, to jest nie ważne. Napewno nie poprawiają chłodzenia, jak nie którzy twierdzą. No chyba że ma się wentyl za 20PLN-ów ( wtedy wszystko pomaga ). Jak będziesz delikatnie zakładał i to nic nie ma prawa się stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Nie miałem żadnych problemów z zamontowaniem Coppershima. Kupiłem go gdyż obawiałem się że uszkodzę rdzeń procesora przy montowaniu dość ciężkiego zalmana. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ok to mzoe i ja sie odezwe - mam takiego cs'a i teraz zmieniam procka na 2500+ mobilka 1,45v ... i tez ciekawi mnie czy bedzie pasowal... Sie okarze w praniu. moze ktos ma doswiadczenia z takim polaczeniem (ale chyba 1,65 nie rozni sie niczym od 1,45 (w wielkosc/ wysokosci rdzenia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Jak się nie mylę to wszystkie athlonyXP mają tę samą wysokość rdzenia, thortony to są bartony z zablokowanym 512kb cache L2, więc też nie bardzo rożnią się wielkością rdzenia od oryginalnego bartka XP-M... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziara Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Oryginalny Cs Thermaltake pasuje bez problemu na Athlona XP Mobila, :-) trzeba tylko troszkę pobawić się pilniczkiem, bo otwory na gumki nie do końca odpowiadają położeniu gumek na procku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 a mi wszytko pasowało bez jakiechkolwiek kombinejszons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...