mlodass Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Otuż problem jest taki. Czy moge zrobic logo ktore ma wiecej niz 6 kilo ale wgrywajac go na swojego FTPA ??????? Brat mnie wyzywa od lam ze sie tak nie da ale ja mysle ze sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 a co pingwinek Ci się nie podoba ? :lol: wygląda całkiem spoko jak dla mnie. Tylko nie wymyśl czegoś za "dużego" bo ludzie na modemie Cię wyklną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Czyli mozna ?? Bo jak tak to ja tylko sie musze do ftp dostac bo przez IE cos nie chce sie logowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Nie da sie tak, nawet jakbys go dal na swoim FTP to skrypt ten co przyjmuje logo cie nie pusci. [uPDATE] Pozatym wlasnie ten pingwin nawet ok :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Tez tak mysle :)) Taki obrazek przywdzialem z obrazkow ktore tu sa do wybrania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Tez tak mysle :)) Taki obrazek przywdzialem z obrazkow ktore tu sa do wybrania. Moze zassasz avatar fotke z tego linka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 zoptymalizuj poprostu graficzke tak zeby zajmowala mniej niz 6KB photoshop rulez! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 zoptymalizuj poprostu graficzke tak zeby zajmowala mniej niz 6KB photoshop rulez! :P I tak nie przyjmie obrazka wiekszego niz 100x100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...