Smol__ar Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Witam. Po zmianie wnetrosci kompa przyszedl czas na wentylator i no wlanie tu zaczynaja sie moje problemy. Zawsze jak mam zamiar cos kupic to zastanawiem sie nad tym tygodniami i dochdozi do tego ze i tak nic nie kupie ale moj wysluzony ;] Mint daje d*** po malu i robi sie starznie glosny wic mam juz go dosyc. Potrzeba mi wentyla krody da sobie rade z Sempronem 1500@1800 tyle ze zastanawiem sie nad 1500@~2000 ale narazie niebiezmy tego pod uwage. A wiec jestem mniaj wymagajacym uzytkownikiem i niemam fundyszy na drozsze wentylatory (w moim rozumowaniu 70zł+) i z tego powodu wybralem 4 tanie ;] czyli : 1.SPIRE WHISPERROCK IV 2.ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2 Rev2 3.Pentagram Freezone Q-92 Al 4.Pentagram Freezone Q-80 Al I mam dylemat krory zakupic wiec bardzo bym prosil cierpliwych o doradzenie mi krory sposrod tych 4 wybrac. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Z calym szacunkiem ale to juz zaczyna byc wkurzajace. Kup cos z Pentagram'a. a dokladnie to sobie POSZUKAJ. Temat do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...